top of page
Ieškoti
  • Writer's pictureBring Together Lithuania

Tomas Alsenas | Bring Together Lithuania istorijos

Sveiki, aš esu Tomas Alšėnas iš Memfio, Tenesio valstijos. Šiemet baigiau Indianos universitetą, kuriame studijavau Tarptautinių Santykių bakalauro programą, su Užsienio Reikalų ir Baltijos, Rytų Europos specializacija. Šiais metais aš esu Lietuvoje ir atlieku praktiką „Investuok Lietuvoje“ – tiesioginių užsienio investicijų plėtros agentūra,

Pasirinkau praktiką „Investuok Lietuvoje“ todėl, kad norėjau pažinti tarptautinio verslo vystymo Lietuvoje pagrindus. Supratau, kokia patraukli yra Lietuvos verslo rinka,, kaip veikia Lietuvos verslas ir kodėl ir kaip įmonės nusprendžia plėsti savo verslus atvykdamos į Lietuvą.


Viena įsimintiniausių akimirkų buvo kopimas į Trijų Kryžių kalną Joninių naktį, kuomet 3-ią valandą ryto stebėjome kylančią ryto saulę. Pamanėme, kad būtų įdomu aplankyti Trijų Kryžių kalną naktį, o kai pagaliau užlipome į jo viršūnę, saulė jau buvo pradėjusi kilti, todėl nusprendėme pasilikti ir susiradome jaukią vietelę stebėjimui. Nors ir buvome sukandžioti uodų, tai buvo nuostabi patirtis.



43 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
white_logo_transparent_background.png
bottom of page