top of page
Ieškoti
  • Writer's pictureBring Together Lithuania

Oktavijus Alonso | Bring Together Lithuania istorija

Aš esu Oktavijus Alonso, gimiau ir užaugau Čikagoje, šiuo metu studijuoju kompiuterių inžineriją Ilinojaus technologijų institute. 2021 vasarą dirbau kompanijoje „The Impact Brands. Įmonė man suteikė galimybę susipažinti su internetinių svetainių priežiūra, kūrimu ir programavimu, nes dirbau su jų nuostabia IT komanda. Patyriau daug iššūkių, su kuriais susiduria tiek front-end, tiek back-end programuotojai, ir galiu pasakyti, kad dabar labiau pasitikiu savo įgūdžiais, kurie ateityje man padės atlikti užduotis ir prisiimti atsakomybę.

Praleisti 6-ias savaites Lietuvoje yra privilegija, kurią vertinu iš visos širdies. Vilnius - tai energingas ir jaunatviškas miestas, kupinas startuolių ir galimybių, kuriame dieną verda darbas, o naktį - linksmybės. Vietovės, kurias aplankėme kartu su „Bring Together Lithuania programa, paliko daug įspūdžių ir supažindino su daugybe įdomių lankytinų vietų, kurias turėjome daug laiko tyrinėti ir mėgautis jomis kartu kaip komanda. Be daugybės veiklų ir renginių, kuriais galima mėgautis mieste, Lietuvoje gausu gražių miškų ir upių, prie kurių programos dalyviai gali praleisti daug laiko ir patirti naujų įspūdžių.


Visiems, ieškantiems galimybės įgyti daugiau žinių ir darbo patirties besimėgaujant nuostabia Lietuvos kultūra, būtinai rekomenduoju „Bring Together Lithuania. Programoje gausu įvairiausių renginių: pasaulio lietuviams suteikiama galimybė susitikti ir užmegzti ryšius su įdomiais Vyriausybės atstovais, ministrais ir politikais, žymiais verslo ir pramonės lyderiais, o taip pat yra laiko keliauti, pažinti istorines Vilniaus gatves, arba dar nuostabiau - skristi virš Vilniaus oro balionu.



29 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
white_logo_transparent_background.png
bottom of page