top of page
Ieškoti
  • Writer's pictureBring Together Lithuania

Martyna Petrulyte | Bring Together Lithuania istorija

Sveiki, aš esu Martyna Petrulytė. Škotijos universitete baigiau biomedicinos ir anatomijos mokslų bakalaurą. Atlikau kelias mokslines praktikas Anglijoje, Šveicarijoje ir Izraelyje. Vėliau išvykau į Kiniją mokytis vietinės kalbos, o po kiek laiko persikėliau į Pietų Korėją, kur praleidau paskutinius metus. Šiemet prisijungiau prie „Bring Together Lithuania“ programos tam, kad galėčiau pažinti Lietuvą iš naujo šešerius metus čia nebuvus.

Sprendimas prisijungti prie „Bring Together Lithuania“ buvo kiek spontaniškas. Dėl pandemijos daugelis šalių uždarė sienas ir nutraukė turistinių vizų galiojimą. Todėl vienintelis kelias buvo grįžti namo. Kadangi užsienyje praleidau daugiau nei šešerius metus, dalyvavimas šioje programoje man padėjo įsilieti atgal į Lietuvos gyvenimą.


Visiems, kurie ilgą laiką gyveno užsienyje, “Bring Together Lithuania” suteiks galimybę įsilieti į profesinį gyvenimą Lietuvoje bei užmegzti naujų pažinčių su įvairių sričių profesionalais. Vos tik atvykus į Lietuvą, gali pasijausti niekam nereikalingu ir ne savo vietoje. Visgi programa sudaryta taip, jog nuo pat pirmos dienos jautiesi Lietuvos dalimi, kuri laukia tavęs sugrįžtant. Tik šios programos dėka susiradau labai daug naujų draugų iš skirtingų pasaulio šalių.


Įsimintiniausias programos momentas buvo mūsų apsilankymas inovatyvioje kompanijoje Elinta, Kaune, kuri pribloškė savo naujausiomis technologijomis ir nuveiktais darbais. Jų sukurti produktai nenusileidžia garsiųjų įmonių produktams, o kiekvieno Elintos darbuotojo atsidavimas darbui ir inovacijomis tiesiog sužavėjo.


Tai pažinčių ir naujų atradimų kupinos profesinės atostogos augančioje ir besikeičiančioje Lietuvoje.


36 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
white_logo_transparent_background.png
bottom of page